NBE 500+

  • NBE 500 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter!
  • NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter.
  • NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 500. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar

Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

Behandlingsområden

  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud

Tid: 45 min Pris: 850 kr
Tid: 75 min Pris: 1 150 kr (inkl: peeling och algmask)
Kur 3 ggr 2.395 kr
Kur 5 ggr 3.825 kr

NBE-behandlingen går även att få i en kortare variant i Ansiktbehandling 1. Tilläggspris: 300 kr

NBE DEEP SKIN

Den nya generationens microneedling, utan nålar och mycket behagligare än tratitionella likartade behandlingar.

Vi börjar med en mekanisk hudslipning som avlägsnar döda hudceller och rengör huden på djupet. Därefter skapas 50 000 - 70 000 små microkanaler per minut mellan hudcellerna så att de högaktiva serumen kan slussas djupt ner i huden. Behandlingen avslutas med en organisk algmask anpassad efter din hudtyp.

Resultatet blir; en effektiv djuprengöring, en ökad andel fukt i huden, minskad por storlek, förbättrad fasthet i huden och stimulering av tillväxten av nya hudceller.

Ger synliga resultat från första behandlingen.

Tid: 60 min Pris: 995 kr
Kur 3 ggr: 2685 kr
Kur 5ggr: 4275 kr

NBE 500+ och DEEP SKIN DUO BEHANDLING

NBE Duo behandlingen är en fantastisk behandling som ger huden ett direkt synbart positivt resultat som håller i sig länge och som ger långsiktiga resultat!

Vi börjar med en rengöring och hudanalys, sedan följer en enzympeeling med vit pilbarksextrakt. När huden är förberedd börjar vi med Deep-Skin apparaturen där vi effektivt avlägsnar döda hudceller, hudytan mjukas upp och jämnas ut. Gamla hudceller försvinner och ny frisk hud kommer fram. Sedan följer en microneedling (utan nålar) med akupressur-teknik där vi utan att penetrera huden slussar in aktiva serum.

Därefter använder vi NBE 500+ som har en unik kombinationen av elektromagnetisk energi och specialutvecklade behandlingsserum från Nannic. Detta får blodcirkulationen att öka, hudcellerna får extra näring, produktionen av kollagen och elastin ökar, förbättrar strukturen på bindväven och hudens spänst samt ger en ger en effektiv lymfdränage. Behandlingen upplevs som en lång, skön, värmande ansiktsmassage som är otroligt avslappnande. Sedan följer en ansiktsmask som får din hud att stråla. Otroliga resultat på rynkor, pigmentering, ojämn hudton, slapp hud, ärr-vävnad. Behandlingen avslutas med serum och hudkräm efter terapeutens rekommendationer.

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Tid: 105 min Pris: 1950 kr