Frans- & brynfärgning

Färgning av ögonfransar och bryn är en av de behandlingar där resultatet syns omedelbart! Vi tar hänsyn till din egen hårfärg och pigment och färgar sedan antingen bara fransar eller bryn eller också både fransar och bryn på samma gång. Vi hjälper dig också att ansa dina ögonbryn så att de får den rätta formen. Färgen på fransar och bryn sitter ca 4-5 veckor. Använder du ögonlinser ska dessa tas ur före behandlingen – ta med dig linsvätska.

Fransfärg
Brynfärg
Brynplockning
Frans- och brynfärg med brynplockning
Reducerat pris i samband med ansiktsbehandling

 

Brud make up

1295 kr inklusive tid för en prov make up.

Vi använder oss av kvalitets make up från artdeco.se

Yumilashes

Yumilashes är en keratinbehandling på dina egna naturliga fransar. I behandlingen gör man ett lyft från roten, boostar med keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna. Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.

Yumilashes har funnits i 10 år och finns kvar på marknaden! Det är originalet på keratinbehandling och räknas inte som en lashlift då det inte innehåller lika starka kemikalier.

Viktig info till kunden:

Att tänka på INNAN keratinbehandlingen: - Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen.
- Inga lösögonfransar

Att tänka på EFTER keratinbehandlingen:
- Du ska inte tvätta dina fransar på minst 48 timmar efter behandlingen, för att keratinet ska hinna sätta sig. Viktigt!
- Sov helst inte på fransarna de förstkommande dagarna efter behandlingen.

-Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till vid behandling.

Tid: 90min

Yumibrows

Yumibrows är en permanent av dina bryn då de fixeras utifrån kundens form samt färgas. Dina stråna behandlas med samma vätskor som i Yumilashes och är skonsamma och vårdande för stråna. Även ett tunt bryn kan bli fylligt och snyggt med yumibrows och även buskiga och bångstyriga bryn får ett mer följsamt utseende. Att tänka på: undvika vatten 24h efter behandling!